Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blir så varm i solen klokuggla


Dessa sällsynta droppar att dricka
den första september
nu lapar vi livets vatten, sparar solen
vi behöver allt ljus
som värmer själen när frosten
spinner sitt ådernät över rutan
Jord under naglarna ger flöjtsolo i själen
hoppas du känner
höstens mättade dofter och smaker

rågen skördades på åkern
axen hämtades, strået balades till vinterfodret
allt över dagen
häromdagen låg åkern harvad och höstsådden
allt i väntan tills våren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-09-01 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP