Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAPPAKALJA.

Fågelbajsprat är andligt uppåttjack.
Sagt ibland synonyma vänner.
Händerna torskar snålt, naket
omedvetet på räcket ut mot havet.

Nyss hade vi Där, glömskt lagt våra nyinköpta smörgåsar. Smittorisk med högsta potens, trots våra dryga vita nyinköpta munskydd.

trygghetens hinder
med begränsad övergång
förblir Mardrömslik en
stilla morgon konvulsion

Höstens lönnlöv
faller fridfullt,
men värdigt.
En framtid blev
nu ändligt tryggad.

Bosse 1 september 2020.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-09-01 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten