Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgande glans

Såpbubblorna  svävar runt

Ett barns lilla hand prövar fånga dem

skrattar och ler

En lek så enkel och varm

Dansar runt i rummet

Allt är glömt av smärta och gråt

färgande glans ger utrymme  för att inte tappa tro på det lilla 

enkla som gör dig glad

Hoppar upp och nedablåser ut såpbubblorna håller händerna tätt

Hela rummetf fylls  av färgande  glans

Skrattet hörs klinga rent

Dagen har med stolthet visat alla kan göra den glädjefull med minsta gest......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-02 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP