Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontana associationer 1 - hänsynslöst;

jag har
gjort det
igen

och jag
förbannar
det
hänsynslösa
hoppet

den
mytomspunna;
storslagna;
förväntansfulla;
lyckan

som gäckar
alla
mina
drömmar så




Fri vers (Fri form) av Månfaser
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-03 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfaser