Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaget vid Narva om Ingenmansland

 

du...du min älskade 

min sköna vackra sommar

du, som du kryper in i hela mig

gör mig sockerdricka bubblig

din hud mot min i sjöns kalla

våra hjärtans slag i det varma 

 

Jag vill ha dig nu, idag, imorgon 

resten av mitt liv, jag tror dig, jag ser dig

så vackert som du ser mig känner jag mig

jag lyser upp som en sol under dina vingar 

Tänk vad fint vi tänker om varandra

Det kommer göra ont men vi är vi

 

du, du som ger mig fjärilar till tårna

du, du som får mig att dansa under stjärnorna 

våra ögon är vårt himlavalv och havet vårt lugn

Att vakna bredvid dig är kärlek i hela mig

Det finns ett inget skäl för oss att ge upp 

Vi är allt vi kan och vill vara

 

Du, du min vackra tid i svepande skrud 

du, du mitt skratt och min räddande ängel

Hur underbart det känns att få ha dig i mina armar 

Hur vackert det är att få känna in oss i våra andetag

jag vill inte stjäla tid från vår framtid genom att ta vårt nu

vi är i vårt nu, vi är i varandras själar som i en symbios 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-12 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP