Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift på SkrivarSidan.nu


September



September - en månad att njuta av.
Om jag fick välja ett namn till mig själv
fick det bli september.
September ger oss många bonussommardagar.
Trädgårdens rabatt lyser av ringblommor,
och doftar av dill.
Äpplena hänger mogna i äppelträden,
både goda och mycket vackra.
Rönnen lyser röd av härliga bärklasar. Rönnbären lär vara C-vitaminrika.
Solvarma björnbär är något av det godaste man kan äta.
Kantareller är en annan läckerhet som denna månad bjuder oss på.
Skolorna har börjat igen.
Barnaröster hörs från skolgården här i närheten.
Kurser, bokcirklar och körverksamhet startar igen efter sommaruppehållet. I begränsad omfattning förstås, detta Coronaår.




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-04 16:57



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Vad härligt du målar sköna september! Känns som en promenad bland ringblommor och rönnbär - härligheter du bjuder på!
2020-09-08

  bibbi ahrnstedt
Fin beskrivning och sammanfattning om hösten
2020-09-06

  Feminaz
Fint skrivet om September!
2020-09-06

    Yaeeessa
Älskar när hösten kommer i september
2020-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skriven prosa om den vackra och älskansvärda september!
2020-09-04

  Öknens Ros VIP
Mycket händer i september!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP