Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skymningsljuset

 

känner du luften mellan vingarna

nu nalkas hösten svalka

själen dricker alla sinnen står vidöppna

den är törstig efter tidens torka

flyg mitt hjärtas fågel

fjäderdräkten över bröstbenet vidgas

lyssna till suset då fågeln lyfter

sprider ut vingpennorna

ser du hur regnbågen spänner ut sin båge

över skogen

hjärtat slår tyngre i solen

ljudet färdas lättare och längre i svalkan

då hör jag starkare rösten din

visst tänker vi på glädjen

den bär vi nära hjärtat

den föder oss, vi delar den lika du och jag

doften av skog och hav faller som droppar

över skruden

badet renar oss 

hoppas det känns bättre kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-09-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP