Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren energi

Jag trodde du va sen
du stod och vänta på mig
När vi fick syn på varann
sprang jag fram och kramade dig
När du kramade tillbaka
hårdaste kramen, formade min själ efter din kontur
härligaste kramen, min kropp nånsin fått smaka

Vi smälte ihop, skönare känsla svår att finna
minns du den natten? En evighet rymdes inom en timma
Våra själar, våra energier, bestod två av en
tvivlar, att nånsin känna nåt liknande igen
Förevigt sammankopplade, känner av din energi än
hoppas du har det bra, föreviga själevän




Fri vers (Fri form) av slimshady
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-09-04 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slimshady
slimshady