Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtansdröm omsluten

Här står jag nu
Vattensmekt
och härligt solmatt

Anar värmen
från dina armar
runt min midja

Här står vi nu
Hud mot hud
Dina andetag i mina

Tillsammans låter vi
vattnet omsluta
alla längtade drömmar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-04 21:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Anar" och "omsluta" är milt klingande verb i denna drömlängtan.
2020-09-04

  Kajan VIP
Drömsk och helt enkelt jättefin kärleksfull poesi.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP