Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Näckrosor


Dammens öga
blickar drömmande mot rymden
fångar gryningens första kyss
stilla vilar
näckrosornas vita skimrande väsen
daggdroppeglitter däruti

bladens handflator
kramar ömt det skira och vita
trollsländevingar skapar magi

i gryningsljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-09-05 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP