Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försoning med mig själv - en ansats


Bekännelser (tionde kapitlet)









Jag jobbade hårt på min bluff för att genomlida dagar, kvällar och nätter bland folk som på allvar tog mig för tuff och rolig och kåt och som aldrig kunnat föreställa sig hur jag i varje sekund av ensamhet föll sönder i försvinnande små bitar.




Övriga genrer av Fröken Barbarén
Läst 728 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-13 23:33



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Oh..vad fint..Eller fint är inte rätt ord, det är rått o ärligt o Fint!
(Gillar dina bekännelser)(Eller "Gillar är inte heller rätt ord)
(Fy fasen vad krånglig jag låter nu, men jag gillar vad du skriver)
(Där satt den!)
2006-07-16

  BlåhäXa
Va tvungen att läsa dom i kronologiskt ordning innan jag skriver kommentaren här.... Jag är helt frälst! dina bekännelser är ärliga, smärtsamma och tyvärr - så många vilsna själars- verklighet! Fint skrivet och jag gillade att de va uppdelad så som dom var!
2006-07-16

  kärleksbarn
men varför glömmer jag alltid betygen?
2006-07-14

  kärleksbarn
åh så förbannat klockrent!
den här ska jag genast bokmärka!
du träffar rätt i magtrakten och sätter alla tankar på pränt...tack!
2006-07-14

    ewan
Dina bekännelser är det bästa jag läst på poeter, jag lovar.

Stressa inte fram nåt, utan skriv som jag tror att du gör nu, när det är läge.
2006-07-14

  Cattastropher
Du slår slag på mina trumskinn, baby,
du kliver in i o griper tag i mitt liv.

Ej stum, ej mållös, bara gripen. SVEPT.

fatta , tag! (sviten... dina ord! )

catta
2006-07-14

  Clara-Fina
Vilket djup du fångar här i denna dikt, som jag samtidigt tycker är vacker. / Clara-Fina
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén