Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag slapp tänka


Om jag slapp tänka för en stund skulle du få allt av mig
Det jag borde ha gett för länge sedan, något som förenar oss två
Ja jag vet att jag kan vara svår att nå, men ingen särskild tanke i det
Dina vackra konturer mörka i månens ljus likt en ängel så helig och ren
Måste lära mig ett helt annat språk, ta mig ur min längtans järnhårda grepp
Det är så ensamt så ensamt att vara jag, så ensamt att vara du
Vad vill det här livet med oss? Vad vill det med dig och mig?
Om det nu finns en mening i allt som sker då har jag inte fattat nåt
Om jag slapp tänka för en stund kanske jag kunde hinna ikapp mig själv
Du sover lugnt och drömmer dig fri, i mig går en demonernas kamp
Hur släpper man ut detta ont? Hur kan jag enklast bara älska dig?
Om jag slapp tänka för en stund var vår ensamhet inte till för oss
Om jag bara kunde hålla sinnet rent lät jag er vara med mig och det mitt
Det var du och jag mot alla dom längst fram högst upp i enighet
Om jag slapp tänka för en stund vore mitt hjärta helt och för dig




Övriga genrer av Kicken
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-07-14 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicken