Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte just idag

Inte just idag vill jag vara den jag är
Inte just nu kan jag vara den jag är
Aldrig någonsin får jag vara den jag vill
Nästan aldrig är ni dem jag önska ni skulle vara
Inte någonsin kan ni andra förstå vad jag vill

Om jag saknar vetskap gör ni det också
Eljest min sång låta falskt
Slå i mig edert förstånd och se allt gå i kvav

Likt de som i blom äro kvar i hösten vill också jag hålla mig stärkt och snart i minnet en förlust
Återkommer dock i en annan skepnad och i en annan form

Adapterad befinnelse och saknat innehåll
Vilja, vilja, vilja och vetskap om det som är mitt och det jag önskar
Samtidigt helt utan

Älskar er alla, dock med förbehåll om det inom mig rivande ni måste i beaktning taga och låta mig innehava

Se frihet som något utan ensamhet
Se frihet som något själsligt
Ge friheten det friheten kräva
Gör friheten till allas frihet

Friheternas friheters friheters förbannade alltid saknade frihet!
Bryt kedjan kring min vrist och bänd bort pansaret runt mitt klena hjärta!

En dag vill och skall jag vara för er!
Till för er och med er!

Ge mig litet mer tid bara!


Kramar från mig!












Övriga genrer av Kicken
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-09-18 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicken