Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter

Rappakalja

möjligheter,

det finns inga möjligheter

det finns alltid möjligheter 

du gör dem omöjliga för att du inte vill

ge möjligheterna en chans

du begraver var och är

och livet slänger nu jord på dem

och går medans möjligheterna 

kommer gräva sig ur sin jord

och blir just möjliga i sitt nu

möjligheter

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-13 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP