Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1995


Minnen

Din andedräkt mot min hals,
dina läppar mot mina,
din kropp mot min.
Två själar som möts i en osynlig värld.
Då var det vi.
Nu är det bara jag.




Fri vers av Tinisen
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-10-22 13:45



Bookmark and Share


  Elin Isabell
...och en smula sorglig :)
2004-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen