Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer Värda Miljoner..

Värderade Relationer
Värderade Situationer
Ditt hem, du hus, din bil och sko värderade

Värdera dem...
Stunden med guldkanter, när rosa hjärtan regnade från himlen.
När världen stannade i ett dramatiskt flämt i väntan på dig, värdera det.
Din plånbok, ditt jobb, din umgängeskrets värderade.
Ditt liv före andra... värderat.


Timman innan dina ögon sluts för sista gången, ovärderad.
Din klocka, din ring, ditt halsband värderade och pantsatta.
Dina texter, dina ord, dina skratt, dina synessett ovärderade.

Förlorad.






Fri vers av Moysan
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-07-14 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moysan