Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktad vrede

Jag vägrar livet en sista chans
min njutning genom rosor
har vänt till törne och rakblad

Må min förbannlse aldrig lida dig
Skamfläckade lakan drar jag
med mig genom dödens valv,
överger min kärlek
för onda minnen och kyligt hat

Lyckans lott vore din genom ovetskap om mig
Må min tunga aldrig mer smaka ljuvligheten av ditt namn




Fri vers av Moysan
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-06-05 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moysan