Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur mörkret

Jag kallade
dig ut ur mörkret
där jag fann dig
Ur oceanens djup
gick du mot
mig

Jag omslöt
med värme
trygghet
marken under dina
fötter
blev stadig

Du fick se
det vackra du
så länge dolt
för dig
själv

Du är Min
-och
. jag är din

Här hos mig
vilar du tryggt
även när mina steg vacklar

Visst
får även min sårbarhet
plats
?

Tillit
gör oss
starkare




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-09-09 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP