Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lång färds mot dag

 

vaknade åter med bevingade hjärta

lindringen höstsolen ger

som lindrar gårdagens svärta

genom gallret ljuset vi ser

varför klä i säck och aska

över grannens fattiga dom

då västen vi fodrat stegen bli raska

men aldrig trädgården deras

står i fagraste blom




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-09-10 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP