Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs vägen


kändes bra få återgälda det jag en gång fick
med i packningen fanns två Afrikas liljor
som behövde få nya hem
hade även packat med vindruvor
skörden blev stor i år
tänker på alla som tänkt på mig längs vägen


kände mig nöjd då jag kom hem
hade fått tag i en vattenmätare
helt och hållet i plast
sade till mannen hos Byggfix då jag skulle betala
- har en jättesnygg vattenmätare
men glaset har gått söner
vad gör man med en vattenmätare som inte fungerar?
han fnissade till
fast kom just på kan använda stativet
som blomsterstöd det är så mysigt
med en katt som klättrar upp
längs pinnen

kan du förstå varför människor är så aviga
mot det annorlunda
särskiljer människor som vi skiljer
köksredskapen
skedar för sig och gafflar...
Är det rädsla eller är det en liten själ
som vägrar se annat än sitt
Då möts aldrig alla vi på jorden
inte märkligt alla krig
alla självmord
alla psykiska problem
en stor tystnad
ekar i världen

Dina ord hjälper mig alltid klokuggla
du pekade på vikten av balansen
tack för att du finns <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-09-10 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP