Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perrong

jag tänkte på dig innan jag visste att du fanns

jag vill känna varje stund med dig 

mina händer på det vackraste av oss

du var den personen jag alltid hade hoppats på att möta

där, där  var vi på perrongen till livet

och avgången till bort, förevigt och hem 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP