Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten

du hamnar längre och längre ner

konversationerna överlappar våra 

ner ner

tillslut ser jag dig inte längre 

trycker på din bild för att uppdatera

Uppdatera vad?  Gammal tid?

Så meningslöst rentutav

Du hamnar längst upp,

det är som att våra samtal  fortgår 

egentligen är du sist

men längst upp i nuet




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-13 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP