Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Museum i Auschwitz

 

det finns resor
som överlever
den resande
sedan sköljer limbo
över händelsen
 
gränserna suddas ut
 
resväskan
är både
frågan och svaret
som hamnat
i montern under
blickarna

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-09-11 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP