Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus


jag skrattar så jag gråter nådetårar
 

och sinnets oneliners smattrar liksom våra ögonkast

Allvar blandat med surrealism i mina abstrakta tankar

när vi ser de fnissiga ungdomarna  döpas i floden. 

 

– Men Gud el whomever kanske inte förstår mina böner?

-  Ja, vad skall en göra?

– Ja, man får väl Be..tydligare! ( vill ha dig) 

– Men vi måste kunna skämta om alla religioner! 

– Ja, om allt och Allah! 

Avdramatisering, en av de härligaste stunderna i mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-12 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP