Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av en sten

Det ligger som en stilla bris


Det vackraste i mitt hjärta


Kärleken


Hur kan morgonen vara så vacker?


Hur kan tiden upphöra i vår himmel


Bland stjärnor och myriader plockar fingrarna


på de strängar vi njuter fullkomligt av


 


vi griper in i varandras tillvaro


allt som gör illa när vi vill väl


denna överjordiska glädje


själens  stilla ofattbara lycka


 


vi möts i vår egna värld


vårt egna universum 


vi förenas i varandra 


det innersta som skänker förnyelse


 


ridåfyllda ögon bakom eld


du förnyar mitt jag


jag övervinner min sorg


en ny sida av livet vill jag säga


 


Varför gråter du? 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-12 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP