Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20170817


Lyssnar

  

sitter och lyssnar

vilar i närvaron med örat i tystnaden

bäddar ro och drömmar

i mina händer bär jag vattnet till källan

rymden ovanför är täckt av stjärnor

Skogen speglar sitt ansikte 

i rymdens vatten

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-09-12 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP