Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsklocka

 

så ryck upp dem, varsamt

ta dem ur sin svala dans

dess skiftande svaj i vinden

dess sista suck

så ta dem

in i värmen

bort från den annalkande frosten

så ta dem

förläng  dess liv

dess svulstiga prakt

så ta dem varsamt

i morgonbris

den sista sucken

förläng dess bedårande vackerhet

njut av dess knoppar i den sista daggen

de bråkar inte, de klättrar inte i träd

de älskar livet och står kvar tyst och milt

som klart rinnande vatten

De kommer stå kvar och låta de tunna knopparna

veckla ut sin krona till  beundrande ögonkast som ser dig

 

så tyst

 

så tyst

 

så tyst

 

Hon

Han




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-12 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP