Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller mina sinnen

dina smekningar

när vi uppgår i varandra

våra andetag

det du ger,

det jag saknat,

det du efterlängat

det vi får

det vi ger

vi går in våra sinnen

och tankar

tänk att där möts vi

i det fulla av vår

så fullkomligt

där förenas vi

din dragningskraft mot mitt hjärta

trasor som fuktas

bandage som lindas varsamt mot mitt verkande jag

jag är din vindblomma, jag är din skymning, jag är din sol

mitt lån av en bild series jordisk lycka

Likväl får vi aldrig betyda allt för varandra

Fast vi går upp i Torso

jag älskar ditt väsen

och du älskar mitt själsliga jag

betvingade

bevingade

av kärlek

vår stilla, vilda ömhet

Jag är så skör inför dig

lidandets blekhet i mitt ärliga skratt

en arm stackars kämpande själ

du ger mig det obeskrivliga

du rycks ur min famn och 

under min hud ger jag dig förevigt mina ögon.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP