Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOLEM

ingen är den andre lik.
de är dränkta i
regnbågens alla färger
men stöpta i
en och samma form
och tecknar samma siluett
i mörkret.
de är summan
av allas delar,
mary shelleys monster,
en avbild som
ingen känner igen.

de är ingens spegelbild.

blickarna är blanka,
deras munnar unisona.
de rasar fram som en
över samma värld
som gav dem liv
och ögon
att se sig själva med.




Fri vers av J.W.
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-14 11:34



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Vackert om arv och miljö!
Och hur miljö kan fördärva arv.

2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

J.W.