Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt stryp

Vad trodde
du?
Bara om dig?
En stund

Var du
viktig
men inte så
viktig

Nu
får någon
annan vara
din

hemlighet
stryp
förneka
dig själv

Feg
är
du




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-14 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP