Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och måne

Sol och måne vann natt och dag
Jorden blev rund
och mörker och ljus hämtade nya andetag

En ny planet i existensen
En ny planet
cirkulerad diskret

Sol och måne blev så kära i varann
MR måne, MISS sol
de planeterna de brann

De dansade tätt
de strålade
De gifte sig hett
och universum skålade över bröllopet som gick rätt




Övriga genrer av Diskret
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-15 17:32



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Oh, så poetiskt och härlig diktning
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Diskret