Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekslös melodi hittar hem

Den första versen gick vilse mellan två fattiga munnar
båda hade glömt en kärleksfull melodi
men en musikagent tillsattes för att grunna

När visan skulle visas upp och presenteras svaldes noten
nästan hela visan väck
och hamnade nära på skroten

Men genom användandet av rätt teknik kunde den vackra visan byggas upp igen
och spelas av stora och små
den kom att kallas raringen

Sedan dess har den alltid spelat i varje hjärta
och alla har velat lyssna på den
Med tonerna glömdes sorg och smärta
men vann slaget om kärleken




Övriga genrer av Diskret
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-15 18:16



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, så härligt och finurligt skrivet. Undrar hur den låter, visan skulle vilja höra den i toner
2020-09-17

  bibbi ahrnstedt
Fint, så härligt och finurligt skrivet. Undrar hur den låter, visan skulle vilja höra den i toner
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Diskret