Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

jag tecknar dig med ömhet

glädje, tårar och sorg 

Innerlig tacksamhet

Över vad jag lärt mig

Över vad som grep tag

i mitt hela  inre väsen

Solblom åt alla håll

Jag skulle slåss för dig

om det inte var för den andra sidan. 

Mitt krig 

Arnika tinktur på mitt hjärta. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-17 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP