Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa ansikten

Alla ansikten vi bär
För att passa in
Önskan av Bekräftelse
att
Vara accepterad
Likt clownen

Vi vill alla
Vara älskade
För den vi är
Likt clownen

Likt clownen
Gråter vi
I mörkret

Jag, en clown
Med alla ansikten
Vill
Försöker
Leva
Med så liten fasad
Som jag mäktar
Trots att både själ å hjärta
Såras
Likväl
Har jag inte mindre ansikten

Så många ansikten
Jag föraktar
Önskar med åren
Acceptera clownens
Alla skepnader
Utan ångest




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-09-18 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP