Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lagom så roligt klokuggla <3



då vi står där i snålblåsten
2 grader i morgonväkten och inget vet
om stunder som komma ska under dagen
vinkade utmattad adjö
nödvärn gäller inte nödfall
paniklärdomar sitter som limmade
förundrad vad man ändå
tekniken ibland kan

alltid roligt hjälpa till som skrivbiträde

dessvärre även märkligheter
som hagelkorn utanför min dörr
att trycka på en bula uppenbarar sig
annanstans
brevet på posten

men hann olja klart kattornet






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 18:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sista raden så befriande
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP