Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekt

Solsmekt
omslutande
värme
Lysande blå
vilar min blick i
vattenglitter

Stillsam
är harmonin
när den porlar
genom kroppen min

Själen
ler
lika smekt
av solen

Ur detta flöde
föds
kraften
som omsluter
utanför

Hela
världen
förändras
glittrar
solsmekt




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-19 20:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönstämig i sola
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP