Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växelkommunikation


Rör inte spaken!

 

Växelkommunikation

viktigt i bilen




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-07-14 19:29



Bookmark and Share


  Agnes
*asg*... MEN STEVE DÅ!!!!

Kul liknelse, snygg poäng.
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP