Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast månen är okrossbar..


Bakom molnridåers
formationer
vandrar månen kring

Söker en öppning
en molngata att gå

För att få en glimt av oss
som längtar månljus
i den mörkaste av nätter

Vi som ständigt söker
styrka och svar

Men innerst inne vet

Att endast månen
är okrossbar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-22 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP