Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara inte riktigt än...


En dag

En helt
vanlig dag

Då allt
syns
likt dagen
före
Och dagen
före den

En dag
mycket snart

Då allt känns
mindre
grubblande
och ångestburet

Du kommer veta
när den är här

Känna den som
en klapp på axeln
eller en
skämtsam ton

Kanhända
rent av som
ett gapskratt

Inte något elakt
sådant

Mer som något
förlösande
frigörande

En dag mycket
snart
då du tror
på det själv

Bara inte riktigt än..




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-26 07:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge
2020-09-26

  alicja lappalainen VIP
väntan på en själslig vakenhet.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP