Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi Citat

"Ah, my son. So angry. Rage is a monster that will destroy you from within.
Raphael, a true warrior finds balance in all things."


Källa: Teenage Mutant Ninja Turtles serien från 2003
Hamato Splinter




Fri vers av Commander Grade
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-09-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Commander Grade
Commander Grade