Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020 - ingenting är för sent







 



...själv så analyserar jag potatisens inverkan på politiken kontra att blundande gå omkring och känna på människors sorg över att natten vibrerar i regnbågens alla härliga klockor som aldrig passar in i evighetens akademiska kataloger. Hybridernas klockrent gröna sjungande katalysatorers känsla för sanningen som virvlar spiraler i barnens glatt brinnande ansikten. 2020 - den värsta tiden i historien. 2020 - den bästa tiden i historien. Människor som tar av sin mask och börjar dansa och sjunga med en underbar framtidstro och ömhetens fullblodiga övertygelse om att ingenting är för sent och att idag så gäller det...
















Gilla


 



Kommentera



 

Dela


 





 






Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-09-29 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP