Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger består jag utav, ingenting mer

Jag skådar i mitt ena öga

en sorg, bottenlös, omättlig.

I mitt andra öga en längtan

så stark att jag gråter blod.

Hunger består jag utav,

ingenting annat, och ju mer

jag hatar mitt liv desto mer

så älskar jag mig själv.

Jag kommer till dig med

öppna ögon av ömhet

och tillsammans kan vi

förvandla smärtan till frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-09-29 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP