Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon börjar livet igen.

Doften av död

låg i luften

löv sov på marken

fullmånen sken i skyn

o ja, hösten var här

och jag stormtrivdes 

i mitt mörker 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-30 19:55



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Intressant slut, så äkta. Tycker om!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP