Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[1994]


SAKNAD

Jag önskar att du var här,
för jag saknar dig så.
När vi blev ihop var jag i sjunde himlen,
men det var då.
Nu saknar jag dig så,
varför kommer du inte tillbaka?
Jag är inte den jag var då,
för då var jag din....




Fri vers av Tinisen
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-10-22 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen