Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt ur min första diktsamling "Tills vi möts i frihet".


Öppna ditt hjärta

Öppna ditt hjärta
medan du går fram
genom skogen
över ängen
under himlen
stå rak i ryggen
du är värd allt det vackra
vänd dig mot mig
och visa vad du känner

Öppna ditt hjärta
medan det är tungt
låt det gå med dig
tala med dig
som en vän
den du älskar mest av allt

Öppna ditt hjärta
mot havet
mot bergen
mot allt det vilda
berätta vad du känner
bara det är sanning




Fri vers (Fri form) av Linda-Elisabeth
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-03 18:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättefin
sparar.
2020-10-04

  Julio VIP
Härlig text
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda-Elisabeth
Linda-Elisabeth