Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Litt, brottstycken" ( 501)/Sten Wiking


TRUMPISMENS LITTERÄRA FÖRFATTARSKAP

Den amerikanske författaren och
f.d presidenten Donald J.Trump 1946-
har i sitt författarskap ägnat en
stor del åt det som berör kapital-
ismens hierarkiska plutokrati,
där det bevisligen är mammon
som styr världen och ingen Gud.

En realist alltså !
som förstått att det aldrig kommer
att regna manna från himlen,
och att Jesus aldrig kommer att
komma tillbaka.

Att Trumps sedan tidigare ihop-
samlade förmögenhet gav honom
utrymme avstå ifrån sin president-
lön till förmån för välgörenhets-
kampanjer,
gav honom onekligen röster
bland de sämst ställda i USA,
vilket lär uppskattas till ca :70 %
av den amerikanska befolkningen,
så visst visste han hur man
förvaltar sitt pund.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2020-10-12 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP