Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NATTLJUS


Vinden mojnar till kvällen
Evighetsgrå tycks himlen vara
Saknaden efter solljuset bara
vindblåsta sydväster har vi burit
och åt kantrande vinden svurit
som lekande barn far vinden omkring
bland våra jordiska ting
Kanhända ändå stjärnor till kvällen
tändes över himlapällen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-10-04 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP