Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en kärlek klart och starkt brinnande


 

 



Du måste välja mellan

sanningen och lögnen

Du måste ta ett beslut

vilken sida du ska stå på

Annars så kommer din

trovärdighet att sakta

undermineras, marken

försvinna under dina

fötter och förvirring

leda dig vilse i mörkret

Om du ständigt växlar

mellan sanningen och

lögnen så kommer din

verklighet att falla isär

tills du blir ensam och

sjuk, en bortglömd ingen

kommande från ingenstans

och på väg ingenstans

Sanningen bor djupt i din

själ strax under din tomhet

Världen vill alltför ofta inte

veta av den, du kommer att

bli hånad och förlöjligad

men du har i alla fall en rak

rygg, du har ditt allvar och

din värdighet, och integritet

I det långa loppet så brinner

din kärlek alldeles klart och

starkt i det kompakta mörkret.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-08 18:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Wow!

Så himla bra du skriver Johan
om ett livsavgörande val !

I sanning-ljus!

Tack!
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP