Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Testsida för storlek på bild. Om bilden, den är i storleken 500x375. Enligt fotoprogrammet. Räknat i pixlar. Det vill säga bildpunkter.


Testsida för storlek på bild

Testsida för storlek på bild




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-08 21:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är information till mig själv, att storleken är korrekt anpassad för att kunna användas här på poeter.se (om du ändå klickar på rubriken så antar jag att du är så (an-)gripen av nyfikenhet, att det kan förklara varför en person i vårdsvängen varnade mig för att få 'gamhuvud', vilket var obegripligt för mig, tills jag förstod. Det kan en få av att titta ned i en smartphone dagarna i ända.)
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP