Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksromaner

en kvinna två män
eller två kvinnor en man
resten bla bla bla




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2020-10-09 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP